Persoonlijke ontwikkeling

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Zoek op bovenstaande foto … jezelf ! 

Ken je dit gevoel? …  door een gesloten deur naar buiten staan kijken, verlangen om in beweging te komen,  maar om de één of andere reden niet vooruit geraken… om dan uiteindelijk bij de pakken te gaan zitten, in plaats van het slot om te draaien en naar buiten te lopen.  

Zo ja dan is het hoog tijd om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling, om de kracht, het gereedschap en de vaardigheden te verwerven om met dit soort situaties om te gaan. 

Je hoeft geen ‘problemen’ te hebben in het leven om baat te hebben bij coaching of een opleiding in persoonlijke ontwikkeling, maar het helpt! Je hebt dan alvast een goede voedingsbodem die je voor je toekomst kan inzetten.

Persoonlijke ontwikkeling is een geschenk aan jezelf, omdat jij het belangrijkste puzzelstukje bent in je eigen leven !

Diepzielduiken

Diepzielduiken

Diepzielduiken is een unieke training voor iedereen. Het biedt een diepgaande kennismaking met jezelf en helpt je om weerbaar en evenwichtig in het leven te staan. Je verwerft fundamentele kennis over het functioneren van elke mens en leert die kennis toe te passen ter ondersteuning van jezelf, in àlle situaties van het dagelijks leven. 

Er is geen enkele voorkennis vereist. 

Diepzielduiken is tevens het ‘paradepaardje’ in ons aanbod en bestaat inmiddels al 20 jaar.  

Gebaseerd op deze jarenlange ervaring groeiden uit Diepzielduiken basic, bijkomende, op Diepzielduiken gebaseerde, reeksen.
Deze werden aangepast aan meer specifieke behoeften.  

De meeste docenten en medewerkers in ons team volgden deze opleiding zelf en zijn tevens erkende Diepzielduiken docenten. 

Lees hier enkele getuigenissen van oud cursisten over deze unieke opleiding

Maak hieronder kennis met het Diepzielduiken - gamma, waaronder ook het hele aanbod rond Diepzielduiken en werkloosheid.

Pop ups

Pop ups

De meeste van onze aanbiedingen in 'Persoonlijke ontwikkeling' zijn permanente of periodiek terugkerende onderwerpen.

Af en toe bieden wij ook educatieve thema's aan die uitzonderlijk zijn of belangrijk omwille van de maatschappelijke actualiteit. 
Dit kan gaan van boekbesprekingen tot pop - up cursussen of workshops allerhande, maar ook cultureel interessante activiteiten.

Laat je verrassen en klik - indien aanwezig - op het hieronder vermelde aanbod.