Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Voor jouw en onze veiligheid houden wij tijdens deze activiteit maximaal rekening met de corona maatregelen.  Zie praktische inlichtingen.

Een moment van rust, een korte tijd van stilte in een druk leven kan heel weldadig aanvoelen.

Het is niet altijd eenvoudig om een stilteverblijf van meerdere dagen in te plannen maar ook een paar uurtjes rust en stilte heeft reeds een positieve invloed op je leven. 

In “De Koningstuin” kan je daarom op zondag ook geregeld aanschuiven aan een Stilteontbijt.

We starten met een korte meditatie onder leiding van Loesja Klimczak.

Daarna ontbijten we in stilte.

Het ontbijtbuffet is samengesteld uit pure gerechten, zoveel mogelijk met biologische ingrediënten bereid. Er zijn ruim voldoende vegetarische, gluten-, lactose- en suikervrije opties.

Na het ontbijt is er nog ruimte om even in stilte te genieten van de tuin, het bos of de leeskamer.

Je bent welkom met je partner en zelfs met je gezin (kinderen vanaf 10 jaar)  wanneer zij - de kinderen - voldoende stil kunnen zijn om andere deelnemers en jou niet te storen.

Een Stilteontbijt kan ook een voorproefje zijn voor een Stilteweek of Stilteweekend … of een terugkomertje nadat je al een stil bezoek aan de Koningstuin hebt gebracht…

Praktisch

Het stilteontbijt loopt op zondagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

CORONA MAATREGELEN

Natuurlijk gaan we dit veilig doen. We beperken ook het aantal deelnemers tot maximum 6.

Indien mogelijk eten we buiten en ver genoeg uit elkaar. Wanneer door weersomstandigheden buiten eten niet mogelijk is zullen we, aan verschillende tafels verspreid over de volledige benedenverdieping, eten … samen maar toch apart. 
Deelnemers uit dezelfde bubbel kunnen natuurlijk ook hier samen zitten.

We vragen iedereen om bij aankomst een mondmaskertje te dragen en dit aan te houden op de momenten dat er niet gegeten wordt en er niet voldoende afstand kan genomen worden. Dus ook wanneer we ons bedienen van het buffet, waarbij je telkens vooraf je handen dient te ontsmetten met de aanwezige alcoholgel. Wie zich op de ochtend van het ontbijt ziek voelt of verkoudheidsverschijnselen of koorts heeft kan niet deel nemen. Het betaalde inschrijvingsgeld kan eventueel terug gestort worden. 

Methode

Mindfulness en meditatie
Pure en natuurlijke voeding 
Rust
Natuurbeleving

Programma
  1. Meditatie o.l.v. Loesja Klimczak
  2. Ontbijt
  3. Stiltetijd in tuin, bos of leeskamer
Opmerkingen

Maximum aantal deelnemers : 6