Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Toen ik deelnam aan de cursus wist ik niet wat ik ervan moest verwachten. Iets spiritueels doen? Wat is dat nou precies? Hetgeen Diepzielduiken bij mij gedaan heeft is in ieder geval iets onomkeerbaar. En gelukkig maar. Sinds dag 1 van de cursus sta ik dichter bij mezelf, relativeer ik beter, neem ik bewust tijd voor mezelf en om alleen te zijn. Ik herinner mij nog de uitspraak na het ontwaken van de eerste meditatie, al zittende op een kussentje op de grond. 'Ik heb me al in jaren niet meer zo kalm gevoeld. Wist zelfs niet eens meer dat dat bestond.

Kristof Theuwissen - Ondernemer/Professionele dromer
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Ik heb de cursus in 2004 gevolgd in Syntra Genk. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Het was of ik plots mezelf leerde kennen. En dat was ook het geval. DZD geeft je de mogelijkheid veel nare herinneringen een plaats te geven.....het geeft je de mogelijkheid te vergeven....het leert je als het ware vergeven. Nu, 11 jaar later pas ik nog steeds enkele meditaties toe die ik destijds geleerd heb.

Sandro Paglia - Projectleider
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Wat me vooral is bijgebleven zijn de meditaties er kwam een rust over mij die ik niet kende. Wat ik geleerd heb is het afbakenen van mijn energieveld. Als ik voel dat iemand mijn energie aan het  leeg halen is trek ik mij eventjes terug probeer te ontspannen plaats mijn roosjes en ga terug en voel ik mij beter. En wat mijn innerlijke betreft heb ik ontdekt dat ik toch wel sterker ben dan ikzelf denk. Zeker een aanrader voor iedereen. 

Linda Bullen - Arbeidster sociale werkplaats
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Door mijn duik onderging ik een metamorfose op verschillende vlakken in mijn leven. Ik leerde meester worden van mijn emoties en hetgeen waarover ik geen controle heb, loslaten, mezelf beschermen voor mezelf en anderen. De lessen, de oefeningen en de meditaties gebruik ik dagelijks op alle gebieden. Deze cursus duwde voor mij een deur open die al lang op een kier stond en het pad wordt alleen maar mooier! 

Sarah Cain - Leerkracht
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Diepzielduiken betekende voor mij een nieuwe wereld waar ik met mijn sensitiviteit leerde omgaan, zodat deze een kracht kon worden, in plaats van een last. De simpele oefeningen hielpen om balans en vrede in mezelf te verkrijgen, en leren te behouden. Het werd een sterke basis die ik nodig had op de weg die ik daarna zou bewandelen. De oefeningen zijn ondertussen geïmpregneerd in mezelf en worden dagdagelijks gebruikt. Een aanrader voor iedereen die op zoek naar zichzelf is! 

Evelyn Abeck - Medewerkster bezoekerscentrum Natuurpunt
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Diepzielduiken: de titel zegt het zelf! Het bracht me rust, ik leerde om betrokken te blijven in mijn job zonder mijn lichaam er het slachtoffer van te laten zijn! Ook een thuiskomen bij mezelf! Echt een aanrader voor iedereen! 

Monique Verstappen - Leerkracht/Leerlingbegeleiding
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Diepzielduiken is net als diepzeeduiken. Neem een duik in de zee en je vindt er parels en andere verborgen schatten, maar ook afval en ballast, gedumpt door onszelf en door anderen. 
Die mooie parels en schatten zitten ook in ons verborgen en ook daar zijn ze omringd door veel ballast. 
Diepzielduiken biedt je de gelegenheid om jouw overtollige ballast te verwijderen. Het is zeer de moeite om in jezelf te duiken en al die waardevolle kostbare parels en schatten naar boven te halen. Je zal versteld staan hoe rijk je bent! 

Heel veel succes in deze wonderbaarlijke reis. Krisja

Krisja Makowka - Intuïtief/energetisch coach
16-09-2019
Diepzielduiken basic

Diepzielduiken basic

Het voelde voor mij in die tijd aan als het beste wat ik ooit gedaan had, het is nu al jaren geleden, maar het is mij ook altijd bijgebleven en ik heb er heeel veel uit geleerd.

Veronique Schabregs - Meewerkende echtgenote
16-09-2019
Diepzielduiken basic - online

Diepzielduiken basic - online

Diepzielduiken is een reis naar jezelf, naar je innerlijke kind, naar je begin. En je begint ook bij het begin... ontspannen, gronden, ademen, verbinding maken met jezelf en het universum. Voor mij was het een prachtige ervaring om mezelf te leren kennen. 
Door Diepzielduiken begrijp ik beter mezelf en mijn reacties, die ik ook makkelijker kan plaatsen en daaruit verder groeien. 
Warm aanbevolen voor iedereen, gun het jezelf! 

Joanna Rajczyk - Logistiek bediende
16-09-2019