Privacy policy

We hechten veel belang aan uw privacy en willen u informeren over de gegevens die we over u verzamelen en de manier waarop wij uw data verwerken.

Ons visitekaartje 

De Schatkist - coaching vzw
Veenderweg 59/1 
3550 Heusden-Zolder
BE 0715.614.233
RPR Antwerpen Afd. Hasselt
info@deschatkist.eu

Welke gegevens verzamelen we van u en waarom?

Statistieken

Google Analytics
Wanneer u onze website bezoekt, bewaren wij bepaalde gegevens van u in statistieken van Google Analytics. Die gegevens bestaan onder meer uit het browsertype, IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt en de domeinnaam van de website die u naar onze website gestuurd heeft. We gebruiken deze statistieken om het surfgedrag van onze bezoekers te analyseren en op basis daarvan onze website gebruiksvriendelijk te maken voor onze gebruikers. De statistieken zijn volledig anoniem, u hoeft zich dus geen zorgen te maken. 

Google Analytics beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Meer informatie hierover kan u vinden in de privacy policy van Google Analytics.

Mailchimp
Wanneer u onze nieuwsbrief leest, verzamelen we ook bepaalde statistieken in Mailchimp. Meer bepaald gaat het hier om informatie over je browsertype, unieke identificatie en het aantal keren dat u de nieuwsbrief opent en/of op een link klikt. We gebruiken deze gegevens om onze nieuwsbrief te verbeteren of eventuele problemen correct te kunnen analyseren.

Mailchimp beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. U kan de privacy policy van Mailchimp hier vinden.

Contactinformatie

Contactformulier
Als u op onze website het contactformulier invult gebruiken wij de gegevens die u invult uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag. We slaan uw voornaam, achternaam, eventuele telefoonnummer, e-mailadres, boodschap, veilig op. Deze persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het specifieke doel waarvoor ze gegeven of opgevraagd worden. Dit is nodig om op een correcte manier contact met u te kunnen opnemen. Uw persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan derden. 

Nieuwsbrief
Wanneer u zich inschrijft op onze nieuwsbrief, slaan we uw naam en e-mailadres op. Die gegevens hebben we nodig om u de nieuwsbrief te kunnen versturen. Uw e-mailadres wordt veilig opgeslagen bij Mailchimp. Mailchimp beveiligt uw data, maakt deel uit van een gecertificeerd EU-U.S. Privacy Shield Framework en respecteert dus uw privacy. Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kan u zich op elk moment hiervoor uitschrijven.

Samenwerkingen
Als u klant bij ons bent, slaan we ook uw contact- en facturatiegegevens op. Die gegevens zijn nodig om de samenwerking vlot te laten verlopen.

Met wie delen wij uw data?

Zoals we hierboven vermeld hebben, maken wij gebruik van verwerkers die in opdracht van De Schatkist verantwoordelijk zijn voor de verwerking van persoonsgegevens en die zorgen voor de goede technische werking van de website (datatransmissie). Deze verwerkers garanderen uw privacy via een verwerkersovereenkomst die wij met hen afsluiten.

Naast de verwerkers maakt enkel De Schatkist gebruik van uw gegevens. Wij delen uw data niet met derden.

Hoe beschermen wij uw data?

Wij hechten veel belang aan de bescherming van uw persoonsgegevens en hebben daarom de nodige technische en organisatorische maatregelen hiervoor getroffen. Zo maken wij gebruik van een beveiligde verbinding en slaan we uw data op in een beveiligde database. Op die manier proberen wij de nodige maatregelen te nemen om diefstal, verlies of ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens tot 3 jaar nadat u zich uitschreef voor onze nieuwsbrief en/of tot 3 jaar na het verzenden van een contactformulier, het plaatsen van een reactie of het downloaden van een bestand.

Welke rechten heeft u?

Als gebruiker heeft u ook een aantal rechten die betrekking hebben op uw persoonsgegevens. Als u een van die rechten wil inroepen, dan kan u zich best rechtstreeks tot De Schatkist richten door een e-mail te sturen naar info@deschatkist.eu. Wij doen ons best om alle aanvragen binnen 30 werkdagen te verwerken.

Recht op inzage en rechtzetting

U beschikt over het recht om alle persoonlijke gegevens die we van u verzamelen in te kijken. Eventueel onjuiste of onvolledige gegevens kan u laten wijzigen of verwijderen.

Recht om te worden vergeten

U heeft altijd het recht om uw gegevens te laten verwijderen uit onze databases.

Recht om klacht in te dienen

Indien u van mening bent dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerkt hebben, heeft u het recht een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

Recht om toestemming in te trekken

Elke gebruiker of bezoeker waarvan er persoonsgegevens verzameld worden, heeft het recht om zich te verzetten tegen de verwerking van die gegevens.

Recht op beperking van de verwerking

U beschikt over het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) stop te zetten.

Wijzigbaarheid

De Schatkist heeft het recht om deze privacyverklaring te wijzigen. De privacy policy werd het laatst gewijzigd op 27 oktober 2019. 

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden met data die door deze website naar uw browser gestuurd worden en weggeschreven worden op uw harde schijf. Deze data worden gebruikt om de terugkerende bezoeker te identificeren en zo de website er beter op af te stemmen. De bezoeker zal op deze manier sneller kunnen inloggen en eventueel aangepaste inhoud te zien krijgen. Zo hoeft u niet bij ieder bezoek aan deze website uw persoonlijke gegevens opnieuw in te vullen.

Als u deze cookies wenst te verwijderen, dient u de handleiding van uw browser te raadplegen. Binnen uw browser beschikt u eveneens over de mogelijkheid uw instellingen omtrent deze cookies te configureren. Zo kan u de browser configureren dat deze het gebruik van cookies verhindert, dat deze u steeds waarschuwt wanneer er een cookie wordt aangemaakt of dat de cookies nadien van uw harde schijf verwijderd worden.

Lees meer over de cookies die wij gebruiken in onze cookie policy