Particulier

Onze missie voor PARTICULIEREN

Je bent uniek en hebt het recht om in jouw leven je eigen keuzes te kunnen maken, aangepast aan wie je bent, in elke situatie en in alle omstandigheden. Je hebt ook recht op hulp, begeleiding en coaching om krachtig, creatief en gezond in jouw leven te kunnen staan,  het unieke leven waarvoor jij geboren werd.

Hiervoor is nodig 

  • dat je jezelf kan en màg zijn
  • dat je in je leven de benodigde ruimte kan krijgen en nemen,
  • dat je veiligheid en geborgenheid kan ervaren bij jezelf en bij anderen
  • dat Liefde met de hoofdletter, harmonie en voldoening de leidraad in jouw leven kunnen zijn
  • dat zelfwaardering en wederzijds respect als basisrecept op jouw menu staat … élke dag opnieuw

Het is ons DOEL om je hierin ondersteunen, te bekrachtigen en te helpen groeien. Wij wensen je een prettige zelf-ontdekkingsreis doorheen ons aanbod en zien je graag een keertje in levende lijve.

Je staat voor een gesloten venster. Je kijkt naar buiten. Je verlangt om in beweging te komen... maar om de één of andere reden geraak je niet vooruit... herken je dit gevoel?

Lees meer

Evenwicht tussen stress en rust vinden is een onophoudelijke zoektocht voor iedereen. Een beetje stress kan iedereen aan, maar onophoudelijke stress is nefast voor...

Lees meer

Zichtbaar zijn is een basisbehoefte. Als kind reageren wij al blij wanneer onze omgeving positief reageert op onze grappige gezichtjes of fratsen, op onze mooiste tekening...

Lees meer