Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Loesja  Klimczak
Onze wereld heeft nood aan mensen die zich specialiseren in het 'onmogelijke'

Loesja Klimczak, de bezielster van de Schatkist, is een ervaren lifecoach - docente - theraupeute met een kwart eeuw ervaring in het begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen. 

Vanuit haar ervaring met de therapeutische werking van counseling en meditatie, ontwikkelde zij een aantal unieke trainingen in persoonlijke ontwikkeling. 
'Diepzielduiken'  - een korte reeks van 8 sessies voor beginners - werd inmiddels door honderden mensen met veel voldoening gevolgd. 

Om antwoord te bieden aan steeds weer terugkerende knelpunt-thema's ontstonden uit Diepzielduiken-basic twee nieuwe reeksen : Diepzielduiken bij burn-out en Werkloos maar niet weerloos. Deze reeksen zijn gebaseerd op de basic versie van Diepzielduiken maar werden speciaal aangepast aan de noden van mensen in deze specifieke situaties. 

Loesja staat bekend om haar unieke coachingstijl waarbij ze je heel liefdevol, doch efficiënt naar de kern van het probleem leidt en je jouw diepere zelf helpt terugvinden.
Loesja neemt je mee voorbij de grenzen van je eigen verwachtingen en verruimt jouw bewustzijn op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.  
Haar ‘rechttoe-rechtaan’ benadering zet altijd wel iets in je ‘op z’n kop’ maar tegelijkertijd zet het je met beide voeten op de grond. Uiteindelijk brengt het een nieuw gevoel van verdieping en vreugde in je naar boven en in hoe je het dagelijks leven ervaart.

Haar persoonlijk motto is : ‘Onze wereld heeft nood aan mensen die zich specialiseren in het onmogelijke’.

Met dankbaarheid blikt ze terug op volgende opleidingen:
Psycho-energetisch therapeute - SIO (School voor Intuïtieve Ontwikkeling - o.l.v. Maria Majoor) - Hummelo
NLP Practicionner : De Eerste Verdieping - Delft
ADHD coach : De Eerste Verdieping - Delft
Regressietraining : Timotheus Project Antwerpen
All Love teacher :  founder Patrick Zeigler
Reiki Master : School for hollistic healing - Clem Stack

Haar ultieme leraar is en blijft de Liefde.