Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Veerle is een kleurrijke, creatieve dame die in haar leven zeer grote en vaak ingrijpende ervaringen opdeed met volwassenen en jongeren, die zogezegd 'anders' zijn.

Vanuit die ervaring, ondersteund door een waaier van opleidingen, maar vooral vanuit een diepe acceptatie van ieders verscheidenheid begeleidt ze je met zachte hand naar ongedwongen jezelf zijn.
Ze helpt je terug in verbinding te komen met jezelf en van daaruit met de buitenwereld. Door deze verbinding ga je weer stromen vanuit de kracht in jouw kern. 

Ook jouw hoog(sensitiviteit) krijgt een positieve betekenis wanneer je met Veerle aan de slag gaat. Hoog sensitieve personen worden vaak mis begrepen en voelen zich een vreemde eend in de samenleving. Veerle helpt je deze gevoeligheid te zien als een kracht in plaats van een klacht. Zo wordt jouw gevoeligheid een geschenk en niet een obstakel. Met veel liefde zet ze haar ruime bagage aan intuïtieve technieken en methodes voor je in. Je voelt je ‘thuis komen’.

Tijdens haar voordrachten raakt ze ons met een diepmenselijke eenvoud en empathie voor krachtige, kwetsbare mensen. 

In haar workshops gebruikt ze kleur en intuïtie om subtiele veranderingsprocessen op gang te brengen en inzichten te bekomen in onze vaak verwarrende ervaringen. De temperamentenleer biedt haar en jou handige tools om jezelf en anderen beter te begrijpen, hetgeen weer goed is voor de verbinding. 

Haar gepersonaliseerde kunstwerkjes weerspiegelen op unieke en verrassende wijze jouw diepste innerlijk. Wie op zoek is naar een uniek geschenk voor zichzelf of iemand bijzonder kan dus ook bij haar terecht. 

Kleur is haar passie en dat zie je ! Haar veerkracht en zachtheid worden mooi weerspiegeld in de naam en het logo van haar praktijk 'De Witte Veer'. 

Veerle biedt aan bij de Schatkist

Voordrachten : Temperamenten herkennen - Intuïtief tekenen - iets voor mij ?
Workshops : Temperamenten begrijpen - Intuïtief tekenen workshop - module 1 - Intuïtief tekenen workshop - module 2 - Intuïtief tekenen workshop - module 3 - Intuïtief tekenen workshop - module 4 - De taal van bloemen

De Witte Veer

De Witte Veer

De Witte Veer is een plek waar je kan leren om van de drukke autosnelweg waar je leven overheen raast af te slaan naar een weg waar je rust, kracht en inzicht kan ervaren.

In de Witte Veer wordt weer zichtbaar wie je écht bent - in de eerste plaats voor jezelf - zodat je zonder angst ook zichtbaar kan worden voor anderen.

Vooral wanneer je leerde dat 'afwijkend zijn' niet mag, kan het een hele uitdaging zijn om 'kleur te bekennen'.  
Een stuk van jezelf kan zich gevangen voelen in kaders van opgelegde normen en waarden. 
Maar ook wanneer je jezelf lang hebt moeten wegcijferen als ouder, hulpverlener, zorgverstrekker of als iemand met een voorbeeldfunctie, kan het zijn dat jouw ruimere identiteit haast onzichtbaar werd. 

Je hebt nood aan een veilige ruimte om jezelf weer te tonen. 
Misschien moet je jezelf wel eerst herontdekken en ont-moeten. 

Bij de Witte Veer heb je gelegenheid om hiermee op jouw maat en tempo te 'experimenteren'. 

Wie weet vind je in het aanbod van De Witte Veer net die spiegel die jouw kostbaarste, innerlijke zelf weer aan je toont.