Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Loesja Klimczak, tevens de bezielster van de Schatkist, is een ervaren lifecoach - docente - theraupeute met een kwart eeuw ervaring in het begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen. 

Ze staat bekend om haar unieke coachingstijl waarbij ze je heel liefdevol, doch efficiënt naar de kern van het probleem leidt en je jouw diepere zelf helpt terugvinden.
Ze neemt je mee voorbij de grenzen van je eigen verwachtingen en verruimt jouw bewustzijn op emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.  
Haar ‘rechttoe-rechtaan’ benadering zet altijd wel iets in je ‘op z’n kop’ maar tegelijkertijd zet het je met beide voeten op de grond. Uiteindelijk brengt het een nieuw gevoel van verdieping en vreugde in je naar boven en in hoe je het dagelijks leven ervaart. 

Je kan haar raadplegen bij alle mogelijke levenssituaties en problemen, zowel in de privésfeer als op beroepsmatig vlak. Je hoeft ook zeker niet met ‘problemen te kampen’ om baat 'e hebben aan een coaching gesprek met haar. Een gesprek met haar is hoe dan ook verrijkend, inspirerend en bekrachtigend.  

Mensen met burn-out of in moeilijke levensfases zoals werkloosheid, veranderingsprocessen en afscheidsmomenten hebben ook veel baat aan de (door Loesja ontwikkelde) cursus 'Diepzielduiken'  - een korte reeks van 8 of 16 sessies voor beginners -  die antwoord biedt aan tal van knelpunten en levensthema's.  Deze cursus wordt doorgaans in groepsverband aangeboden maar is ook als individueel traject mogelijk. 

Loesja's persoonlijk motto is : ‘Onze wereld heeft nood aan mensen die zich specialiseren in het onmogelijke’. 
Haar ultieme leraar is en blijft de Liefde.

Jij bent alvast van harte welkom! 

Mayanatlantyda

Mayanatlantyda

Mayanatlantyda - centrum voor holistisch welzijn. 

In praktijk Mayanatlantyda kan je terecht voor alle vormen van coaching en in alle levensomstandigheden, zowel individueel als samen met partner en/of kind(eren).

Tijdens een eerste gesprek (dat je zeker al vooruit helpt) bekijken we samen welk soort ondersteuning het meest aangewezen is bij jouw specifieke situatie. 
Naargelang behoefte kan dit bijvoorbeeld bestaan uit ‘af en toe’ een coaching gesprek, regressietherapie, systemisch werk, een energetische behandeling (Reiki) of een Diepzielduiken-traject op maat. 

Na één sessie weet je al of het klikt en of je er ook écht iets aan hebt. Er is geen enkele verplichting tot een langdurig traject en elke nieuwe afspraak staat op zich. Je kan wel zelf kiezen voor een regelmaat in de sessies, wanneer dit fijner voor je voelt.  

Heb je nog twijfels, bel of mail dan gerust om jouw vragen te bespreken.