Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Expressie en creativiteit

Laat eens iets van je zien !

Jezelf uitdrukken, wat je beweegt naar buiten brengen en zichtbaar of hoorbaar maken voor anderen, is immers een fundamentele levensbehoefte.
Je hoeft geen kunstenaar te zijn om jezelf uit te drukken. Dit kan gerust gebeuren zonder dat jouw expressie hoeft 'beoordeeld" te worden of zonder jezelf te beoordelen.

Het kleinste kind is van nature creatief, speels en vol fantasie. Op weg naar volwassenheid raken we die broodnodige creativiteit vaak kwijt. 
Diep in jezelf wacht ze tot jij ze weer kan toelaten. Tot je weer op speelse wijze iets gaat verzinnen en tot stand brengen.  
Vanuit jouw fantasie en gevoel iets nieuws maken, iets waar jezelf of anderen van kunnen genieten of zelfs puur voor praktisch nut, dat herstelt de verbinding met wie jij werkelijk bent. 

Creativiteit brengt de verwondering weer in jouw leven en expressie biedt ruimte aan stukjes van jezelf die zich graag willen uiten.  

Met creativiteit en expressie breng je jouw passie weer tot leven !  

Aanbod
Intuïtief tekenen - workshop/reeks

Intuïtief tekenen - workshop/reeks

Ook wie slecht kan tekenen kan intuïtief tekenen. De creatie hoeft zeker niet mooi te zijn om ons diepgaand te verrassen.
Alle info
De taal van bloemen - workshop

De taal van bloemen - workshop

Bloemen zijn heel bijzondere gesprekspartners, tenminste als we hun taal leren verstaan.
Alle info