Versterking Draagkracht

Draagkracht versterken 

Zorgverlener, dagelijks draag je met veel liefde en toewijding de hele wereld! Er rust veel verantwoordelijkheid op je schouders.. 
Waar haal je de kracht vandaan, elke dag opnieuw ... ? 

Speciaal wanneer je veel van jezelf geeft is het van groot belang dat je jouw draagkracht enerzijds niet overbelast en anderzijds dat je weet hoe je jezelf doorlopend sterker kan maken.
In jezelf investeren is daarom geen overbodige luxe. Jezelf durven centraal te stellen, ook in situaties dat dit niet zo voor de hand ligt, is essentieel. 
Het vraagt soms veel moed en de juiste motivatie om jouw belangen mee te laten tellen, ook al lijkt het welzijn van anderen op de eerste plaats te moeten staan.

Hoe kan je zo goed voor jezelf zorgen dat je kan blijven voldoening putten uit het zorgen voor anderen, zonder op te branden? 

Kernkracht voor zorgverleners

Kernkracht voor zorgverleners

Goed voor jezelf zorgen betekent in de eerste plaats je bewust zijn van wie je in de kern van je wezen bent. Van daaruit kan je waken over het levensnoodzakelijk evenwicht tussen jezelf en de wensen en noden van jouw omgeving. 

Diepzielduiken is een unieke training voor iedereen. Het biedt een diepgaande kennismaking met jezelf en helpt je om weerbaar en evenwichtig in het leven te staan. Je verwerft fundamentele kennis over het functioneren van elke mens en leert die kennis toe te passen ter ondersteuning van jezelf, in àlle situaties van het dagelijks leven. 

Als zorgverlener leer je technieken die je elke dag kan toepassen en die je helpen om sterker te staan ten aanzien van de druk die er van buitenaf op je wordt gelegd. 

Er is geen enkele voorkennis vereist. 

Diepzielduiken is tevens de basis en het ‘paradepaardje’ in ons aanbod en bestaat inmiddels al 20 jaar.  

De meeste docenten en medewerkers in ons team volgden deze opleiding zelf en zijn tevens erkende Diepzielduiken docenten. 

Lees hier enkele getuigenissen van oud cursisten of beluister het informatief videofragment over deze unieke opleiding