Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Rina  Bastiaansen
Kleine dingen met grote liefde gedaan
zijn GROTE dingen.

Rina houdt van eenvoud, van puur en natuurlijk. Ze is een bezige bij, maar ook rustig. Ze heeft graag mensen om zich heen, maar ze is even graag alleen. Een gevoelige denker, die van natuur houdt, van bloemen, bomen, bloesems. 

Rina heeft het leven langs vele kantjes gezien. Ze werkte haast 20 jaar met mentaal gehandicapten. Ze werd langdurig ziek, en genas!  Het ziek zijn veranderde heel wat in haar leven, zowel uiterlijk als innerlijk. Ze kwam steeds dichter bij zichzelf en werd iemand die de weg van haar hoofd naar haar hart zeer goed kent. 

Na haar ziekteperiode schoolde ze zich om en ging aan de slag als DTP'er en allround medewerkster in een digitale drukkerij. Zowel ons logo als het design van onze website zijn door Rina ontworpen.  

Haar passie voor gezonde en natuurlijke voeding groeide intussen uit tot een plan voor een eigen zaak, de zoveelste wending in haar leven … maar het mocht niet zijn.

De volgende wending die er aan kwam was het verlies van haar lieve man. 

Na een ziekte van 8 maanden - die tevens de eerste 8 maanden waren van hun gehuwd leven - kreeg hij longontsteking. Zijn lichaam was helaas niet sterk genoeg meer om hier tegen op te kunnen. 
Er kwam een einde aan een periode van intens samen zijn. 
Hij was haar maatje, haar leven, haar veiligheid… ze hadden nog vele ideeën en plannen samen, plannen die niet meer in hun oorspronkelijke vorm uitvoerbaar waren. 

De Koningstuin, haar project in de Schatkist, … was één van zijn ideeën. Wie te gast is bij Rina in de Koningstuin is dus altijd te gast bij hun tweetjes. 

De Koningstuin herbergt ook de minimale versie van haar passie voor gezonde voeding. Het ademt rust en een gebalanceerd leven, de harmonie die Rina in het samenzijn met haar man heeft mogen ervaren.

Rina brengt je moeiteloos in aanraking met de vele wonderen van de natuur. Je ontdekt de magie van verwondering en leert weer genieten van de kleine dingen van het leven. 
Haar grote levenservaring en al haar vaardigheden vormen een kleurrijk maar zacht boeket om van te genieten. 

In de Koningstuin is het leven goed.