Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Isabelle de Nobel
Het leven zit vol ups en downs... ik noem ze 'squats' !

Isabelle is onze yoga en meditatie coach 

Haar passie is om mensen in beweging te krijgen en tegelijkertijd tot rust te brengen. 
Het is apart om te ervaren hoe ze het ene moment de rust zelve kan zijn en even later met aanstekelijk enthousiasme een hele zaal in beweging kan brengen. 
Haar yogalessen zijn een mix van traditionele elementen uit de Himalaya Yoga en de eigentijdse, Westerse yoga. Ze worden door iedereen enthousiast onthaald. 
Na het beoefenen van de asana`s en ademhalingstechnieken sluit ze elke les af met een (mindfullness)meditatie waarmee ze de cursisten een diepe rust laat ervaren. Zen en heel dicht bij hun innerlijke bron keren ze huiswaarts, en komen graag wekelijks terug. 

Haar eigen reis begon toen ze als zesentwintigjarige op het randje van een burn-out balanceerde en besloot om het roer van haar leven om te gooien en haar passies te volgen. Ze kan dus uit eigen ervaring vertellen hoe heilzaam de effecten van yoga en meditatie zijn voor lichaam en geest.

Isabelle is ook gediplomeerd voeding- en dieetkundige. Ze coacht mensen naar een gezondere levensstijl en geeft dieetadvies bij ziekte. Een natuurlijke, evenwichtige voeding volgens de principes van de actieve voedingsdriehoek vormt de invalshoek waaruit ze haar adviezen formuleert. 

Daarnaast heeft deze veelzijdige duizendpoot ook ervaring als leidinggevende in de bedrijfswereld, kan ze les geven aan kinderen van 3 tot 13 jaar en zet ze zich graag in voor milieu en dieren.

Kortom : een verfrissende positieve powerlady !