Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Rina  Bastiaansen

Zowel het zorgende al het creatieve is een rode draad in het leven van Rina. Samen met haar liefde voor natuur en de kleine dingen in het leven vormt dit de basis van haar aanbod bij De Schatkist.  

Stilteontbijten en verblijven in de Koningstuin

Tijdens de stilteontbijten en verblijven zal je Rina niet veel horen. Ze laat het liefst aan de natuur over om jouw leraar te zijn. Je leert zo veel, gewoon door te ervaren wat een minimum aan prikkels en bewust (mindfull) bezig zijn allemaal met je doet. 
Wanneer je na een halve dag stilteontbijt of na een langer verblijf van één dag, een weekend of een week, naar huis gaat neem je wat je leerde in jezelf mee  Op drukke momenten, nadien, zal je er graag naar terug grijpen.  

Pure voeding leren eten

Jarenlang vergaarde Rina intensief zeer veel kennis en evenveel vaardigheden over het koken van échte voeding met échte producten. Deze kennis en vaardigheden deelt ze met ons in haar workshops en voordrachten. 
Onder haar toeziend oog is het een koud kunstje om te ervaren dat ook jij een smakelijke maaltijd met pure ingrediënten op tafel kan toveren … en natuurlijk hoort zelf proeven daar uitgebreid bij.