Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Isabelle als Mind – Body coach               

Isabelle de Nobel is gediplomeerd en erkend diëtiste met een passie voor voeding en Yoga. Van de benaming diëtiste is ze minder fan, omdat dit al snel leidt tot de associatie met dieet en diëten, iets waar ze radicaal tegenstander van is.
Alles wat met lichamelijke en geestelijke gezondheid te maken heeft, heeft haar interesse.
Haar dorst naar meer inzicht en kennis over deze onderwerpen is onlesbaar. Ze blijft zich bijscholen en verdiepen om iedereen te kunnen begeleiden middels een behandelplan op maat.

Haar werk heeft haar zeer bewust gemaakt van het effect dat ons huidig Westers eetpatroon heeft op onze gezondheid en op de planeet. Daarom zet ze zich actief in voor een meer plantaardig en duurzaam voedingspatroon dat vele welvaartsziekten voorkomt en behandelt en bovendien lief is voor moeder Aarde.

Haar persoonlijkheid is een unieke mix van bruisende levensvreugde met de kalmte en wijsheid van een oude Yogi. Met haar ‘spring-in-het-veld’ enthousiasme brengt ze je letterlijk en figuurlijk in beweging om je vervolgens naar een plaats van diepe innerlijke rust en stilte te begeleiden.

Laat je niet misleiden door haar jeugdige leeftijd of uiterlijk. Er staan misschien niet zoveel jaren op de teller, maar ze heeft al heel wat levenservaringen in haar rugzakje. Haar zoektocht naar het ‘hoe en waarom’, de diepere betekenis achter ons bestaan, startte al op jonge leeftijd. Toen al werd ze gefascineerd door de psychologie van de menselijke geest en de cascade aan emoties die deze voortbrengt.

Zelfzorg en -liefde zijn de belangrijkste levenslessen die ze leerde en ze deelt die kennis graag met anderen. Je kan bij haar terecht voor coaching op vlak van voeding, maar daarnaast neemt ze samen met jou je hele leefwijze onder de loep. Met zorg helpt ze je groeien naar iemand die in de eerste plaats zorg draagt voor zichzelf en dit beïnvloedt positief alle aspecten van je dagelijks leven.

De eerste stap die ze met je zet is die naar ‘bewustwording’. Hoewel mensen complexe wezens zijn met gedachten en emoties, ziet ze jou niet als een ‘verzameling van op zich staande problemen’. Problemen met voeding zijn bijna altijd een symptoom van een onderliggende oorzaak. Isabelle is feilloos in staat deze diepere oorzaak te ontdekken en geeft je nieuwe inzichten mee die verschillende facetten van jezelf met elkaar verbinden. Wanneer jij bewust wordt van de ‘missing link’ vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Onder haar deskundige begeleiding lukt het je dan ook om deze diepere issues aan te pakken.

Jouw hulpvraag hoeft dus persé voeding gerelateerd te zijn. Zit je niet lekker in je vel? Weet je wat je zou 'moeten doen' maar krijg je het niet voor elkaar?
Als mind-body coach helpt ze de relatie met je lichaam en emoties te herstellen zodat jij de meest gelukkige en gezonde versie van jezelf kunt zijn.

Isabelle als voedingsdeskundige  

Volwassenen, ouderen, kinderen en babies kunnen terecht in haar praktijk als all-round diëtiste.  
Een gesprek is mogelijk één op één, maar je kan ook als koppel of met het hele gezin samen terecht. Dit vindt plaats in haar praktijk in Pelt, Peer of online.
De begeleiding start met een intake gesprek, waarin uitgebreid naar je wordt geluisterd om een plan op maat op te kunnen stellen.
In een tweede gesprek krijg je uitgebreid voedingsadvies en in de opvolgconsulten ga je dit samen stap per stap, op jouw tempo, in de praktijk brengen.
Je kan ook kiezen voor een intensief traject van 2 maanden, waarin Isabelle je volledig ondersteunt met coaching, weekmenu’s en bijbehorende recepten.

Naast de individuele begeleidingen geeft ze ook online en live voordrachten over voeding en welzijn en groepssessies voor het overheidsproject Halt2Diabetes in Pelt.

Haar specialisaties als diëtiste zijn voeding bij de Ziekte van Parkinson, depressie en burn-out en plantaardige voeding.

Isabelle de Yogini

Yoga is haar tweede natuur ... Isabelle combineert in haar yogalessen een mix van verschillende yogastijlen die aansluiten bij haar veelzijdige persoonlijkheid. Meer actieve stijlen, zoals traditionele Kundalini Yoga, en meer Westerse Hatha en Vinyasa Yoga, worden afgewisseld met zachte, diep meditatieve Yin Yoga.
Recent heeft ze ook een online meditatie/mediatiecursus in haar aanbod opgenomen, Simply Zen en Nidra yoga (een ‘slaapkuur’ van 3 uren in 45 minuten!).

Je kan live terecht in haar Yogalessen op verschillende locaties en tijdstippen in Pelt, Achel en Peer. Om antwoord te bieden op de yogabehoefte van haar leerlingen in de veiligheid van hun thuis-bubbel, creëerde ze een gevarieerd online yoga aanbod. Je kan deelnemen aan live online lessen op dinsdagavond of woensdagochtend, of kiezen uit een pakket video's met verschillende thema’s en lekker in je eigen tijd en tempo Yoga  beoefenen.
De mindfulness reeks Simply Zen verschijnt ook regelmatig op de agenda. Abonneer je op de nieuwsbrief - onderaan onze homepagina - of bezoek geregeld onze agenda om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Op verzoek komt Isabelle in de zomerperiode haar yoga lessen ook bij jou in de tuin of op een geschikte plek geven… een mooie gelegenheid om kort kennis te maken met haar als jouw toekomstige lifestyle yoga(coach) !

Haar uitgebreide yoga - aanbod vind je hier.