Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Persoonlijke ontwikkeling

Blijf niet voor een gesloten deur zitten !

Ken je dit gevoel … door een gesloten deur naar buiten zitten kijken, verlangen om in beweging te komen, maar om de één of andere reden niet vooruit geraken … om dan uiteindelijk bij de pakken te gaan zitten, in plaats van het slot om te draaien en naar buiten te lopen.  

Ja? Dan is het wellicht tijd om wat extra aandacht te besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijd om wat extra kracht, gereedschap en vaardigheden te verwerven om met belemmerende situaties om te gaan. 

Je hoeft geen grote ‘problemen’ te hebben in het leven om baat te hebben bij één van onze workshops in persoonlijke ontwikkeling. Neem zeker ook eens een kijkje in onze opleidingen en coaching faciliteiten.

Investeren in persoonlijke ontwikkeling is in alle omstandigheden een waardevol geschenk aan jezelf, omdat jij het belangrijkste puzzelstukje bent in je eigen leven !

Wie weet is één van onderstaande workshops de perfecte volgende stap voor jou … 

Aanbod
Temperamenten begrijpen

Temperamenten begrijpen

WORKSHOP over hoe de temperamentenleer ons helpt conflicten te vermijden in relaties, waardoor verbinding weer mogelijk wordt.
Alle info
All Love workshop

All Love workshop

Tweedaagse workshop voor iedereen wie toe is aan een intense, krachtige, verlichtende, helende, liefdevolle, transformerende en onvergetelijke ervaring.
Alle info