Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Fit en gezond

Beweging, voeding en kruiden

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat wil toch iedereen! De belangrijkste sleutels daartoe zijn gezonde voeding en voldoende beweging.

Over wat gezonde voeding is, lopen de meningen uiteen en is bovendien afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en lichamelijke constitutie. Bezig zijn met gezonde voeding kent tal van grote en kleine hypes die bovendien gepaard gaan met evenveel misverstanden. Een groot bos om bomen in te vinden.
Wij helpen je graag het kaf van het koren te scheiden zodat je voor jezelf een gezond voedingspatroon kan vinden dat past bij jouw lichaam en levensstijl. Onze docenten staan garant voor heel wat deskundigheid en professionaliteit, maar beschikken ook over een hoge lekkerbekken - factor. Dus smullen is gegarandeerd. 

Naast voeding houdt voldoende beweging ons lichaam in vorm en heeft een positieve invloed op tal van levensfuncties. Ons dagelijks leven voldoet meestal niet aan deze essentiële behoefte. Natuurlijk weten we allemaal dat sport gezond is. Maar lang niet iedereen is sportief aangelegd en wil toch ‘in eigen regie en op eigen tempo’ aan lichaamsbeweging doen. Yoga is daartoe een prima hulpmiddel voor jong en niet zo jong. Bovendien is het een reeds eeuwen lang beproefde methode. In ons aanbod kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden om yoga te beoefenen, zowel live als online. 

Dit aanbod wordt regelmatig verrijkt met nieuwe thema's. Indien je niets wil missen laat dan een berichtje achter via ons contactformulier en wij houden je op de hoogte van alle updates.  

Raadpleeg bij ziekte of ernstige gezondheidsproblemen of klachten steeds een arts of deskundig opgeleid specialist.