Niet alle velden zijn correct ingevuld.

De Koningstuin

Waar je de stilte nog kan horen

De Koningstuin is een unieke plek in Limburg. Het is een gezellig huisje met een grote natuurlijke tuin naast een bos. Er wonen vogeltjes en eekhoorntjes, een poes ... er is veel rust en een heel natuurlijke stilte. 

Hier is het gemakkelijk om weer in je eigen rust te komen. Hier kan je afstand nemen van alle drukte in je agenda, van je dagelijkse bezigheden en verantwoordelijkheden. Je mag even weg van alle prikkels en verplichtingen. 

Tijdens een 'Stilteverblijf in De Koningstuin'  leef je in het hier en nu, in een vaste regelmaat, in eenvoud. 
Je kan loslaten want hier gaat het om jou. 
Jouw gastvrouw en jij zijn samen alleen en jouw stilte-tijd wordt ingevuld in harmonie met jouw behoeften. Je ervaart dat kleine dingen en eenvoudig uit te voeren handelingen de stress verminderen, de rust vergroten. 
Je merkt dat je meer kracht en helderheid kan voelen.  

Dagelijks doe je samen met je gastvrouw enkele eenvoudige yogaoefeningen. Je geniet van gezonde voeding en je bouwt tijdens je verblijf een kleine routine op waarmee je later thuis ook aan de slag kunt. 

In de stilte van de Koningstuin word je opnieuw bewust van wat er in je leeft. Je gaat weer voelen en ontdekken wat voor jou belangrijk is, wat jij werkelijk wilt. Je gaat weer stromen. Binnen in je gaat een nieuwe wereld open. Er is weer ruimte voor jou!

Ontdek alvast de verschillende 'Stilteverblijven' in De Koningstuin. 

Aanbod
Stilteontbijt

Stilteontbijt

Een moment van rust in een druk leven, een korte tijd van stilte, even thuis komen bij jezelf, een ware weldaad...
Alle info