Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Coaching voor iedereen

In alle levensomstandigheden … 

Je hoeft geen problemen te hebben om baat te hebben bij coaching. Soms heb je gewoon nood aan een sparringpartner, iemand die onbevooroordeeld naar je luistert en een frisse kijk heeft op jouw situatie. Of iemand die de juiste vragen kan stellen zodat jij jezelf de beste antwoorden kan geven. 
Soms heb je nood aan iemand die je helpt een stappenplan te maken om een bepaald doel te bereiken, en soms wil je gewoon eens uitzoeken wat je nu precies wil en welke hulpmiddelen je kan inzetten om er te geraken. 

Een coach is als een goede vriend, maar zonder een ‘mening’ of ‘oordeel’ over jouw situatie. Tijdens een coaching sta jij centraal, jouw verhaal, jouw leven. Een professionele coach zal je ook niet belasten met ‘hun verhaal’, je komt immers voor jou niet voor de coach. 
Coaching is dus een zeer neutrale, professionele manier om jouw kracht en mogelijkheden te verkennen, te (her)ontdekken en te versterken. Je verwerft ook meer inzicht in je functioneren en kan dit bijsturen naar wens en mogelijkheden. Coaching helpt je de stappen te zetten die je al zo lang zetten wil. 

De hieronder vermelde coaches zijn goed opgeleide, maar ook ervaringsdeskundige begeleiders met een groot hart, helder verstand en een flinke portie intuïtie. Wanneer je op een naam klikt kan je alvast kennis maken en vind je ook de contactgegevens.