Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Coaching bij burn-out

Als het niet meer lukt …

Wanneer je voelt dat je zo niet langer meer kan doorgaan en je niet meer weet hoe te stoppen. Of wanneer jouw emotionele verkeerslichten op oranje of op rood blijven staan. Wacht niet tot je helemaal crasht of tot je letterlijk de stoppen doorslaan. Ploeter niet verder onder het motto ‘het zal wel overgaan’. Gebruik de energie die je nog rest om voor jezelf te zorgen. Dat wil ook zeggen : zorg dat je hulp en steun krijgt en iemand met wie je praten kan. Iemand deskundig, iemand die weet wat het betekent om al zo lang op de barricades te staan dat je er niet meer van af kan. 

Je bent niet alleen in jouw situatie … velen zijn je reeds voor gegaan. Ook jij kan weer blij, relaxed en vol kracht in het leven staan. Meer eerst : gun jezelf de tijd, de ruimte en vooral de zorg van een goede begeleiding uit het burn-out bos..  

Een ervaren coach neemt je bij de hand en leidt je stap voor stap er door heen en er uit. Hieronder vind je een paar mogelijkheden. 
Misschien heb je al veel aan een paar losse sessies, of kies je liever voor een beproefd maar langduriger traject op maat … je hoeft niet eens te weten wat je eigenlijk zou willen nu … maar zet toch die eerste stap en neem contact. Samen vinden we vast een perfect passend antwoord voor jou.   

Coaches
Aanbod
Diepzielduiken bij burn-out

Diepzielduiken bij burn-out

Diepzielduiken speciaal op maat van mensen met burn-out, CVS of fybro klachten.
Alle info