Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Wat zou er gebeuren als je jezelf toestaat (meer) liefde te ontvangen?
Wat zou er veranderen moesten je (diepste) noden ingevuld worden?
Wie zou je zijn?

Nieuwsgierig? Naar de persoon die je zou kunnen zijn en wie die beste versie van jezelf is? Pur sang, JIJ als stralend wezen? Misschien ben je al een hele poos bezig met persoonlijke groei en innerlijk werk? Maar vraag je je soms oprecht af of het ook gemakkelijker kan? Een beetje meer vanzelf, een beetje meer gedragen.

Voel je dat je ziel dorst heeft naar Leven? Zin heeft om meer van zichzelf te laten zien, te delen met de wereld?
Dan wil je misschien wel eens komen proeven van de magie die ceremoniële Cacao je te bieden heeft . Ze is de fysieke vorm van liefde. Door te werken met Cacao kan je als het ware letterlijk een snuifje liefde toevoegen aan al je gerechten en je leven.

Werken met een planten-medicijn heeft veel te maken met intentie. Wat jij vraagt, jouw verlangen, daar zal door spirit rond gewerkt worden. Maar er is ook wel degelijk een rode draad te vinden in de aanpak die Cacao hanteert.

  • Op het fysieke vlak bevat ze veel mineralen en wordt ze gezien als echte super-food. Ze ontspant je spieren en opent de bloedvaten. Je bloed zakt dus meer in je lichaam, jij zakt meer in je lichaam. Je hartslag versterkt door de theobromine en je wordt meer opgewekt. Anandamine, phenylethylamide en MAO’s, verantwoordelijk voor serotonine en dopamine productie, werken in op je hersenen. Ze zorgen voor de ervaring van ‘het roze wolkje’. Zomaar, zonder zelfs te moeten geloven in spirits en energie-werk verandert je werkelijkheid.
  • Op een energetisch vlak helpt de spirit van Cacao je met ‘getting out of your own way’ en ‘filling your own cup’

Cacao voedt, draagt, begrijpt, knuffelt, stimuleert, enthousiasmeert, creëert met je, voor je en door je. Ze doet wat nodig is zodat jij de volgende stap in je leven kan nemen. Opeens zie je openingen waar eerst enkel muren stonden. Stilaan helpt ze je met die rugzak van on-opgeloste pijnen leeg te maken. Je wereldbeeld, je kijk op de werkelijkheid, zal langzaam van kleur/vorm veranderen.

Praktisch

Tijdens een ceremonie bereiden en drinken we samen de Cacao. Door intentie, meditatie, ademhaling, beweging en dergelijke ondersteunen we haar werk in en met jou. Wat ze exact voor jou in petto heeft, is moeilijk te voorspellen. Maar het staat wel vast dat het met veel liefde en zachtheid zal gebeuren.

Einde: de ceremonie zelf duurt ongeveer een drie tal uurtjes. Daarna wordt er nog een Potluck moment gehouden waarin we samen op een ongedwongen manier na-praten en alles laten landen in ons systeem.
Je bent vrij om te vertrekken na de ceremonie, maar het is aan te raden om de Potluck - tijd toch nog met ons te beleven. Het ondersteunt integratie van van de ceremonie in je lichaam en in je dagelijks leven.
We sluiten de avond ten laatste om 23.00u af.

 

Methode

Visualisatie, stilte, dansen, emotioneel werk, praten, creatieve expressie, ademwerk, enz.

Programma
  • Verwelkoming en kennismaking
  • Openen van de ceremoniële cirkel
  • Zegenen en drinken van de cacao
  • Ondersteunende oefeningen
  • Afsluiting van de ceremonie
  • Ervaringen uitwisselen vanuit je hart
Opmerkingen

Cacao kan door iedereen veilig geconsumeerd worden.

The Power of Love - Cacao ceremonie
16 december van 18:30 tot 23:00
Ottachi
Hoogveldstraat 49
3600 Genk
35,00