Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Het is alom geweten dat Yoga een weldaad is voor lichaam en geest

Power yoga of Vinyasa yoga is geschikt voor de yogi die graag uitdaging zoekt. Deze dynamische stijl is het perfecte huwelijk tussen yoga en een stevige workout. 
Na de opwarming en core versterkende oefeningen volgt een serie yoga oefeningen. Je wordt van de ene naar de volgende pose geleid zonder tussendoor te stoppen. De focus ligt op de beweging en de houdingen.

Tijdens de serie, die ook flow genoemd wordt, wordt er steeds aangegeven wanneer je moet ademen. De ademhalingstechniek de hiervoor gebruikt wordt heet 'de Ujjayi - ademhaling'. 
Deze manier van ademen helpt om de energiestromen in het lichaam te intensiveren en meer warmte te creëren, waardoor je gaat zweten en overtollige gifstoffen afvoert. 
Het kenmerkende zacht ruisende keelgeluid van de Ujjayi - ademhaling is tevens een focuspunt. Uiteindelijk gaan adem en beweging in elkaar op en dit bevordert een rustige, meditatieve toestand.

De lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners en gevorderden.

Praktisch

Alle lessen duren een uurtje. 
Je hebt een yoga- of fitnessmatje nodig en comfortabel zittende kledij.

De reeks bestaat uit 4 lessen, gespreid over een tijdspanne van 4 weken. Na inschrijving ontvang je wekelijks een nieuwe link met de volgende les. Elke nieuwe les blijft 1 week toegankelijk. Je kunt de les doen telkens wanneer het jou uitkomt en zo vaak als het je uitkomt. 

Methode

Power yoga (ook soms Vinyasa yoga genoemd)

Programma

Elke les bestaat uit

  • een korte opwarming
  • Core
  • Vinyasa flow
  • korte cooldown
Power yoga - op aanvraag - online
4 oktober tot 11 oktober
11 oktober tot 18 oktober
18 oktober tot 25 oktober
25 oktober tot 31 oktober
Online
30,00