Werkloos niet weerloos

Een uniek traject voor iedereen wie ‘werkloos zijn’ creatief en met optimisme wil aanpakken of boven water wil komen van ontslag. 

Ben je werkloos en moedeloos? Werkzoekend en hopeloos? In trajectbegeleiding maar gefrustreerd? Werklustig met een tikje weerstand? Nog aan het werk maar bang voor ontslag? Ongelukkig in je job, flirtend met burn-out? Laat de vraag ‘werken om te leven of leven om te werken’ je niet los? Is werk of geen werk een grote stressfactor in je leven…

Gun jezelf weer een frisse kijk op ‘werk’ en ontdek een open venster naar nieuwe mogelijkheden voor je toekomst.

Werkloos maar niet weerloos is een traject waar je gegarandeerd sterker uit komt, je gaat sterker op de arbeidsmarkt staan, stapt sterker naar je toekomstige werkgever toe of wordt sterk genoeg om je eigen werkgever te worden.

Werkloos maar niet weerloos helpt iedereen het stigma van werkloos zijn van zich af te gooien. Je leert optimaal profiteren van jouw werkloosheid om voor jezelf een toekomstplan uit te werken. Dit toekomstplan creëer je vanuit jouw hart, vanuit je eigen kracht en inspiratie; dit in tegenstelling tot enkel de meestal primerende sociale of zelfs financiële verplichtingen. Hierdoor vergroot je wezenlijk jouw slaagkansen op lange termijn. 

In Werkloos maar niet weerloos gaan we geen CV maken, geen modelbrief en we gaan ook niet leren zoeken in de werkaanbiedingen op de arbeidsmarkt. Hiervoor kan je terecht bij de gangbare instanties.

In Werkloos maar niet weerloos leer je wel sterk en evenwichtig in je schoenen staan om als een ridder op het paard de arbeidsmarkt te bestormen wanneer jouw tijd daarvoor rijp is, in plaats van als een arme soldaat die gehavend en gewond om een stukje brood en financiële zekerheid komt vragen in ruil voor optimale inzet en flexibiliteit. 
Dit komt niet alleen jou maar ook jouw toekomstige werkgever en zelfs jouw familie en sociale omgeving ten goede. Win–win voor iedereen dus! 

Praktisch

Het traject bestaat uit 10 dagdelen van 4 uur.  
Inclusief uitgebreide syllabus en audio’s van de oefeningen. 
Water, thee en versnaperingen worden kosteloos aangeboden. 

Methode

Elke les bestaat uit een theoretisch gedeelte, een praktische meditatieve oefening en een nabespreking van de oefening in groep (groepscounseling)

Programma

Uitgebreid programma weldra hier ter inzage. 

Opmerkingen

Wil je dit traject in jouw vereniging of organisatie aanbieden? Vraag vrijblijvend info en samenwerkingsmodaliteiten via ons contactformulier
Check regelmatig onze agenda voor nieuwe startdata en locaties.

 

Werkloos niet weerloos