Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Doelgroep : voor iedereen die kampt met burn-out klachten, chronisch moe is (CVS) of last heeft van fybromyalgie. 

Inhoudelijk is Diepzielduiken bij burn-out gelijk aan Diepzielduiken basic maar duurt dubbel zo lang (theorie en praktijk worden op aparte dagen gegeven) om het energiepeil van de deelnemers niet overmatig te belasten. In elke les wordt bijzondere aandacht gegeven aan het omgaan met de vermoeidheidsklachten, de externe druk, en het maken van gezonde keuzes. 
Behoudens uitzonderlijke omstandigheden duurt elke les maximum 2 uurtjes.  Het aantal deelnemers per groep is beperkt teneinde een rustige atmosfeer te garanderen.

Diepzielduiken bij burn-out helpt je om jezelf te hervinden en om weerbaarder en evenwichtiger in het leven te staan. 

TOELICHTING INHOUD

Ieder mens zou graag zijn eigen leven willen leiden. In de praktijk van elke dag is dit echter een wensdroom die maar moeizaam in vervulling wil gaan. Vaak is het eerder zo dat we ons leven ‘lijden’ of dat we achter ons leven aan hollen, of lijdzaam toezien hoe het aan ons voorbijgaat.

Onze gedachten en emoties leiden op hun beurt een eigen leven en worden vaak vlijtig begeleid door de angst dat we het juiste antwoord op de vragen die het leven ons stelt, schuldig moeten blijven. Dit kan ons het gevoel geven dat het leven een strijd is, waarin wij noch de wapens noch de spelregels konden kiezen.

Het lijkt wel alsof er geen ontkomen is aan de stress die dat met zich meebrengt, met psychische, emotionele en tenslotte vaak ook fysieke pijn als trouwe metgezel voor het leven.

Het hoeft niet zo te zijn

Wanneer we de verbinding met onze diepere kern weer kunnen herstellen dan kunnen we putten uit een overvloed aan mogelijkheden en hiermee ons hele leven een nieuwe wending geven. We kunnen stap voor stap de leiding nemen over ons leven en waarneembare resultaten boeken op materieel, psychisch, emotioneel, relationeel en spiritueel vlak.

Dit wil niet zeggen dat we ons leven zo goed ‘de baas’ zijn, maar dat we op basis van de aansluiting op de ware bron van het leven de voorwaarden voor het leiden van een voor ons zinvol leven hebben gecreëerd.

De cursus DIEPZIELDUIKEN bij burn-out wil een wegwijzer zijn naar die diepere kern.

Met behulp van ontspanningstechnieken, visualisatie, meditatie, en een dynamische vorm van individuele- en groepscounseling voert het je terug naar wie je bent en helpt je op weg om te worden wie je kan zijn.

DIEPZIELDUIKEN bij burn-out  is een intense kennismaking met jezelf, jouw leven, je mannelijke en vrouwelijke aspecten en jouw relatie tot het thema ‘liefde’.

Het is tevens een praktische handleiding voor verantwoord gebruik en ‘beheer’ van je energielichaam (aura), in alle omstandigheden van het leven.

DIEPZIELDUIKEN bij burn-out  is een investering in jezelf en een doeltreffende methode om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, met een verhoogde staat van ‘innerlijke vrijheid’ als beloning.

  • Wens je een individueel traject dan is dit tevens mogelijk in overleg. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.
  • Bedrijven en organisaties die een traject wensen voor een werknemer contacteer ons voor een offerte op maat of lees hier meer info.
Praktisch

De cursus DIEPZIELDUIKEN bij burn-out wordt gegeven in een reeks van 16 lesdelen van 2 uur

Methode

Elke oneven les bestaat uit een theoretisch gedeelte. Elke even les is een praktische meditatieve oefening met nabespreking van die oefening in groep (groepscounseling). 

Programma

Les  1. Fysieke ontspanning
Les  2. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  3. Visualisatie
Les  4. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  5. Onvoorwaardelijke liefde
Les  6. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  7. De rode draad van mijn leven
Les  8. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  9. Ademhaling
Les 10. Meditatieve oefening en nabespreking
Les 11. Vrouwelijke energie 
Les 12. Meditatieve oefening en nabespreking
Les 13. Mannelijke energie
Les 14. Meditatieve oefening en nabespreking
Les 15. Harmonie
Les 16. Meditatieve oefening en nabespreking en afsluiting

Opmerkingen

Facultatief (niet verplicht) bevelen we voorafgaand een intake gesprek met de lesgevende coach aan, alsook enkele tussentijdse persoonlijke coaching sessies waarin dieper ingegaan kan worden op uw behoeftes en specifieke situatie. 

Individueel traject doorlopend mogelijk op aanvraag - online groepsreeks voorzien vanaf september 2021 - desgewenst kan je aansluiten bij de gewone online reeks na voorafgaand intakegesprek. 
Voor een individueel traject vraag een intake gesprek aan via ons contactformulier.

Diepzielduiken bij burn-out