Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Doelgroep : voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en wie weerbaarder en evenwichtiger in het leven wil staan.

Inhoudelijk is Diepzielduiken - online gelijk aan Diepzielduiken basic maar duurt dubbel zo lang (theorie en praktijk worden op aparte dagen gegeven) om de dosis concentratie die vereist is om de les op scherm te volgen binnen draagbare normen te houden. Behoudens uitzonderlijke omstandigheden streven we naar een maximumduur van 2,5 uur per les.

Ieder mens zou graag zijn eigen leven willen leiden. In de praktijk van elke dag is dit vaak een wensdroom die maar moeizaam in vervulling wil gaan. Vaak is het eerder zo dat we ons leven ‘lijden’ of dat we achter ons leven aan hollen, of lijdzaam toezien hoe het aan ons voorbijgaat. 
Onze gedachten en emoties leiden op hun beurt een eigen leven en worden vaak vlijtig begeleid door de angst dat we het juiste antwoord op de vragen die het leven ons stelt, schuldig moeten blijven. Dit kan ons het gevoel geven dat het leven een strijd is, waarin wij noch de wapens noch de spelregels konden kiezen.
Het lijkt wel alsof er geen ontkomen is aan de stress die dat met zich meebrengt, met psychische, emotionele en tenslotte vaak ook fysieke pijn als trouwe metgezel voor het leven.

Het hoeft niet zo te zijn.

Wanneer we de verbinding met onze diepere kern weer kunnen herstellen dan kunnen we putten uit een overvloed aan mogelijkheden en hiermee ons hele leven een nieuwe wending geven. We kunnen stap voor stap de leiding nemen over ons leven en waarneembare resultaten boeken op materieel, psychisch, emotioneel, relationeel en spiritueel vlak.

Dit wil niet zeggen dat we ons leven zo goed ‘de baas’ zijn, maar dat we op basis van de aansluiting op de ware bron van het leven de voorwaarden voor het leiden van een voor ons zinvol leven hebben gecreëerd.

De cursus DIEPZIELDUIKEN wil een wegwijzer zijn naar die diepere kern.
Met behulp van ontspanningstechnieken, visualisatie, meditatie, en een dynamische vorm van individuele- en groepscounseling voert het je terug naar wie je bent en helpt je op weg om te worden wie je kan zijn.

DIEPZIELDUIKEN is een intense kennismaking met jezelf, jouw leven, je mannelijke en vrouwelijke aspecten en jouw relatie tot het thema ‘liefde’.
Het is tevens een praktische handleiding voor verantwoord gebruik en ‘beheer’ van je energielichaam (aura), in alle omstandigheden van het leven.
DIEPZIELDUIKEN is een investering in jezelf en een doeltreffende methode om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, met een verhoogde staat van ‘innerlijke vrijheid’ als beloning.

Praktisch

De cursus DIEPZIELDUIKEN - online  wordt gegeven in een reeks van 16 lesdelen van 2,5 uur
Na inschrijving en voorafgaand aan de lessenreeks ontvang je een link (met gebruiksaanwijzing) waarmee je op het lesmoment online kan inloggen. Dit is makkelijk toepasbaar op alle gangbare apparaten (pc of mobiel). 

Methode

Elke oneven les bestaat uit een theoretisch gedeelte. Elke even les is een praktische meditatieve oefening met nabespreking van die oefening in groep (groepscounseling). 

Programma

Les  1. Fysieke ontspanning
Les  2. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  3. Visualisatie
Les  4. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  5. Onvoorwaardelijke liefde
Les  6. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  7. De rode draad van mijn leven
Les  8. Meditatieve oefening en nabespreking
Les  9. Ademhaling
Les 10. Meditatieve oefening en nabespreking
Les 11. Vrouwelijke energie 
Les 12. Meditatieve oefening en nabespreking
Les 13. Mannelijke energie
Les 14. Meditatieve oefening en nabespreking
Les 15. Harmonie
Les 16. Meditatieve oefening en nabespreking en afsluiting

Opmerkingen

In de op agenda aangekondigde reeks in het voorjaar van 2021 zijn slechts 12 (van de 16) data aangeduid. De laatste 4 lessen worden in overleg met de deelnemers gepland vermits ze doorlopen in de zomervakantie en wij rekening zullen houden met ieders mogelijkheden. Desgewenst wordt het vierde deel van de cursus pas in september hervat. Dit wordt tijdens de lessen dus soepel ingepland. 

Diepzielduiken basic - online