Diepzielduiken basic - Coronaproof

Doelgroep : voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en wie weerbaarder en evenwichtiger in het leven wil staan.

Ieder mens zou graag zijn eigen leven willen leiden. In de praktijk van elke dag is dit vaak een wensdroom die maar moeizaam in vervulling wil gaan. Vaak is het eerder zo dat we ons leven ‘lijden’ of dat we achter ons leven aan hollen, of lijdzaam toezien hoe het aan ons voorbijgaat. 
Onze gedachten en emoties leiden op hun beurt een eigen leven en worden vaak vlijtig begeleid door de angst dat we het juiste antwoord op de vragen die het leven ons stelt, schuldig moeten blijven. Dit kan ons het gevoel geven dat het leven een strijd is, waarin wij noch de wapens noch de spelregels konden kiezen.
Het lijkt wel alsof er geen ontkomen is aan de stress die dat met zich meebrengt, met psychische, emotionele en tenslotte vaak ook fysieke pijn als trouwe metgezel voor het leven.

Het hoeft niet zo te zijn.

Wanneer we de verbinding met onze diepere kern weer kunnen herstellen dan kunnen we putten uit een overvloed aan mogelijkheden en hiermee ons hele leven een nieuwe wending geven. We kunnen stap voor stap de leiding nemen over ons leven en waarneembare resultaten boeken op materieel, psychisch, emotioneel, relationeel en spiritueel vlak.

Dit wil niet zeggen dat we ons leven zo goed ‘de baas’ zijn, maar dat we op basis van de aansluiting op de ware bron van het leven de voorwaarden voor het leiden van een voor ons zinvol leven hebben gecreëerd.

De cursus DIEPZIELDUIKEN wil een wegwijzer zijn naar die diepere kern.
Met behulp van ontspanningstechnieken, visualisatie, meditatie, en een dynamische vorm van individuele- en groepscounseling voert het je terug naar wie je bent en helpt je op weg om te worden wie je kan zijn.

DIEPZIELDUIKEN is een intense kennismaking met jezelf, jouw leven, je mannelijke en vrouwelijke aspecten en jouw relatie tot het thema ‘liefde’.
Het is tevens een praktische handleiding voor verantwoord gebruik en ‘beheer’ van je energielichaam (aura), in alle omstandigheden van het leven.
DIEPZIELDUIKEN is een investering in jezelf en een doeltreffende methode om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, met een verhoogde staat van ‘innerlijke vrijheid’ als beloning.

Praktisch

De cursus DIEPZIELDUIKEN wordt standaard gegeven in een reeks van 8 dagdelen (ongeveer 4,5 uur). Elke les bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. 
Bij aanvang van elke les ontvang je desbetreffend deel van de syllabus.

IN CORONA-TIJDEN en met het oog op maximale beperking van risico's en ventilatie van de cursusruimtes wordt de reeks IN 16 DELEN gesplitst : theorie en praktijk op aparte dagen.

De theorie wordt via ‘jitsi meeting’ online gegeven. Na inschrijving krijg je een link waarmee je heel makkelijk via je pc of mobieltje, waar dan ook, kan inloggen op de live - online les. 
Er is tevens mogelijkheid om vooraf even te testen en je te helpen mocht dat nodig zijn.

De praktijk wordt wel in de les locatie gegeven, met een maximum van 4 cursisten, met open raam en deur voor de luchtcirculatie. Dit kan zonder mondmaskers en duurt maximum 2 uurtjes
Wanneer koud weer geen open raam en deur meer toelaat, dragen we allemaal wel een mondmasker (mag af tijdens de meditatieve oefening die 20 minuutjes duurt) en verlaten en verluchten we de ruimte na de oefening (halverwege). 
De nabespreking doen we weer binnen, met mondmasker op. 
Bij meer dan 4 cursisten in de theorie les, organiseren wij verschillende praktijkgroepen (met maximum 4 deelnemers) op verschillende dagen, in overleg met de deelnemers tijdens de eerste les.
De theorie van de eerste les ontvang je via email - de daaropvolgende (inclusief de eerste) in papieren versie telkens tijdens de live les vooraf. 
Theorie en praktijk wisselen zich dus wekelijks af. 

Op die manier kunnen we toch deze waardevolle cursus blijven aanbieden zonder gezondheidsrisico's te nemen. 
Om de extra lessen mogelijk te maken moesten we de standaard prijs van deze cursus met 80 euro verhogen. Je krijgt dus 8 lessen extra voor een meerprijs van 10 euro per les. 
Om je in deze prijsverhoging tegemoet te komen kan het cursus bedrag desgewenst in 2 delen voldaan worden. 

Methode

Elke les bestaat uit een theoretisch gedeelte, een praktische meditatieve oefening en een nabespreking van de oefening in groep (groepscounseling)

Programma

Les 1. Fysieke ontspanning
Les 2. Visualisatie
Les 3. Onvoorwaardelijke liefde
Les 4. De rode draad van mijn leven
Les 5. Ademhaling
Les 6. Vrouwelijke energie
Les 7. Mannelijke energie
Les 8. Harmonie

Diepzielduiken basic - Coronaproof