Niet alle velden zijn correct ingevuld.

Doelgroep : voor iedereen die op zoek is naar zichzelf en wie weerbaarder en evenwichtiger in het leven wil staan.

Ieder mens zou graag zijn eigen leven willen leiden. In de praktijk van elke dag is dit vaak een wensdroom die maar moeizaam in vervulling wil gaan. Vaak is het eerder zo dat we ons leven ‘lijden’ of dat we achter ons leven aan hollen, of lijdzaam toezien hoe het aan ons voorbijgaat. 
Onze gedachten en emoties leiden op hun beurt een eigen leven en worden vaak vlijtig begeleid door de angst dat we het juiste antwoord op de vragen die het leven ons stelt, schuldig moeten blijven. Dit kan ons het gevoel geven dat het leven een strijd is, waarin wij noch de wapens noch de spelregels konden kiezen.
Het lijkt wel alsof er geen ontkomen is aan de stress die dat met zich meebrengt, met psychische, emotionele en tenslotte vaak ook fysieke pijn als trouwe metgezel voor het leven.

Het hoeft niet zo te zijn.

Wanneer we de verbinding met onze diepere kern weer kunnen herstellen dan kunnen we putten uit een overvloed aan mogelijkheden en hiermee ons hele leven een nieuwe wending geven. We kunnen stap voor stap de leiding nemen over ons leven en waarneembare resultaten boeken op materieel, psychisch, emotioneel, relationeel en spiritueel vlak.

Dit wil niet zeggen dat we ons leven zo goed ‘de baas’ zijn, maar dat we op basis van de aansluiting op de ware bron van het leven de voorwaarden voor het leiden van een voor ons zinvol leven hebben gecreëerd.

De cursus DIEPZIELDUIKEN wil een wegwijzer zijn naar die diepere kern.
Met behulp van ontspanningstechnieken, visualisatie, meditatie, en een dynamische vorm van individuele- en groepscounseling voert het je terug naar wie je bent en helpt je op weg om te worden wie je kan zijn.

DIEPZIELDUIKEN is een intense kennismaking met jezelf, jouw leven, je mannelijke en vrouwelijke aspecten en jouw relatie tot het thema ‘liefde’.
Het is tevens een praktische handleiding voor verantwoord gebruik en ‘beheer’ van je energielichaam (aura), in alle omstandigheden van het leven.
DIEPZIELDUIKEN is een investering in jezelf en een doeltreffende methode om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, met een verhoogde staat van ‘innerlijke vrijheid’ als beloning.

Praktisch

De cursus DIEPZIELDUIKEN wordt gegeven in een reeks van 8 dagdelen
Bij aanvang van elke les ontvang je desbetreffend deel van de syllabus.

Corona : wij doen niet aan CST controles, mondmasker draag je enkel indien je dat zelf wenst. Er is wel een Co2 meter in de ruimte en wij verluchten tussendoor. Dus neem een warme trui mee om aan te trekken tijdens de verluchtingen. Desgewenst (zeker niet verplicht) en mits akkoord van ALLE deelnemers zijn er speekseltesten aanwezig en kan er voorafgaand aan de les getest worden. Hiertoe dienen we dan (vanaf de tweede les) een kwartier vroeger toekomen. 

Methode

Elke les bestaat uit een theoretisch gedeelte, een praktische meditatieve oefening en een nabespreking van de oefening in groep (groepscounseling)

Programma

Les 1. Fysieke ontspanning
Les 2. Visualisatie
Les 3. Onvoorwaardelijke liefde
Les 4. De rode draad van mijn leven
Les 5. Ademhaling
Les 6. Vrouwelijke energie
Les 7. Mannelijke energie
Les 8. Harmonie

Opmerkingen

Na afloop van de hele reeks ontvang je digitaal alle audio oefeningen via WeTransfer

Diepzielduiken basic