Boven water - werkloos

Ben je werkloos en kamp je met depressie, boosheid, onmacht … of ben je met ziekteverlof omwille van burn-out, fibroklachten of andere ‘rare symptomen’ … ben je op zoek naar wat hoop en kracht voor je toekomst? 

Blijf niet bij de pakken zitten, kom naar de boeiende en opbouwende 1-dagsworkshop ‘Boven water van Werkloos’

Belangrijk om te weten is dat ons aanbod rond werkloosheid zich onderscheidt van alle andere begeleidingstrajecten voor werkzoekenden. Het stelt namelijk jou en je emotioneel en psychisch welzijn centraal en niet de angst voor werkloosheid. 

Jouw ‘kracht en goed gevoel’ komt op de eerste plaats waardoor je jouw angst voor werkloosheid werkelijk te boven komt. Je verwerft een klare kijk op de waarde van werkloosheid zodat je een schijnbaar negatieve en dwingende situatie kan ombuigen tot een springplank voor meer voldoening in je leven – los van werk of geen werk ! 

Ons aanbod staat volledig onafhankelijk van de gebruikelijke overheidsinstanties en is niet onderworpen aan de gangbare controlemechanismen

Praktisch

Deze dagworkshop beslaat twee dagdelen (totaal 6u)  -  tussen 10 en 17 uur met een pauze.
Gelieve eigen lunchpakketje mee te brengen – soep, koffie, thee en water is gratis.

Methode

Theoretische toelichting. Interactieve coaching. Persoonlijkheidstest en duiding resultaten. 

Programma

Gelet op de interactieve setting van de workshop wordt het dagschema naargelang de behoeften van de deelnemers flexibel ingevuld. 
Volgende thema's worden zeker behandeld    

  • theoretische uiteenzetting van de inhoudelijke aspecten
  • bespreking van jouw verwachtingen, behoeftes
  • de angst voor werkloosheid onder de loep
  • onderzoek naar de sterke en zwakke kantjes van jouw overlevingsstrategieën en communicatiestijl aan de hand van een unieke test uit de Transactionele Analyse. Je ontvangt de vragenlijst voor deze test voorafgaand bij inschrijving en wij ontvangen deze graag per mail retour 2 dagen voor aanvang van de workshop. 
  • Tijdens de workshop ontvang je een vertrouwelijk schriftelijk verslag van jouw testresultaten.
  • We lichten de test globaal toe, met voorbeelden en veel humor, om je de interpretatie van jouw resultaten te vergemakkelijken. 
    Wie nood heeft aan individuele uitdieping van de resultaten kan desgewenst een persoonlijke afspraak reserveren bij de coach (mits extra vergoeding naargelang de behoefte)
Opmerkingen

Na afloop ontvang je een kortingsbon van 25€ die je kan inzetten bij inschrijving voor de intensievere training ‘Werkloos maar niet weerloos’. De kortingsbon is op naam en niet voor geld inwisselbaar.

Wil je deze workshop in jouw vereniging of organisatie? Vraag vrijblijvend info via ons contactformulier

Boven water - werkloos