Bang van Werkloos

Voordracht

Je werk kwijt raken, werkloos worden, of langdurig werkloos zijn, het laat niemand onberoerd. Werkloos zijn is voor de meeste mensen een angstaanjagende aangelegenheid en wordt vaak als een boeman of stok achter de deur gebruikt om ons nog meer in te spannen, vaak zelfs wanneer dat inspannen eigenlijk niet meer zo best lukt. Wie werkloos is wil er zo snel mogelijk van af en kampt vaak met al dan niet opgelegde schuldgevoelens. 

In de voordracht Bang van Werkloos pakken wij samen die boeman bij de horens en gaan op zoek naar een positieve kijk op werkloos zijn of worden. 

De voordracht dient tevens als kleine kennismaking met onze workshop ‘Boven water van Werkloos’ en de training ‘Werkloos maar niet Weerloos’

Praktisch

Duur voordracht : 2,5 uur
Voor wie wenst is er na afloop nog 30 minuten gelegenheid tot persoonlijk gesprek voor geïnteresseerden van de workshop 'Boven water van werkloos' of het traject 'Werkloos maar niet Weerloos'

Methode

Voordracht met ruim gelegenheid tot interactie

Programma
  1. Kennismaking
  2. Voordracht
  3. Vragen staat vrij
Opmerkingen

Deze voordracht staat ieder kwartaal op ons programma. Check regelmatig onze agenda of laat jouw gegevens achter via ons contactformulier en wij houden je op de hoogte.

Wil je deze voordracht in jouw vereniging of organisatie? Vraag vrijblijvend info via ons contactformulier

Bang van Werkloos